Laman Bahasa Melayu SPM: MOHON RESPON PARA PENGUNJUNG BLOG UNTUK MEMBERI PENDAPAT ATAU PANDANGAN TERHADAP BLOG LAMAN BAHASA MELAYU SPM

LAMAN WEB INTERAKSI GURU DAN PELAJAR

LAMAN BAHASA MELAYU INI DIWUJUDKAN SEBAGAI KEMUDAHAN GURU DAN PELAJAR BERINTERAKSI SERTA SEBAGAI PENGUKUHAN SITUASI PEMBELAJARAN DAN PENGAJARAN DI DALAM KELAS. SEMOGA PELAJAR KELAS 4K1, 4K2, DAN PELAJAR KELAS 5 SAINS SMK SERI LONDANG DAPAT MENGGUNAKAN BLOG INI SEBAGAI TEMPAT UNTUK MEMPERKASAKAN KEMAHIRAN BERBAHASA TERUTAMA MURID KELAS 5 SAINS BAKAL MENGHADAPI KERTAS BAHASA MELAYU (1103) SPM 2018 . SEMOGA ANDA SENTIASA CEMERLANG. SEBAGAI MAKLUMAN, SAYA SENTIASA MENAMBAH MENU BAHAN BAHASA DI SUDUT KANAN BLOG INI UNTUK MEMUDAHKAN PELAJAR MENCARI BAHAN BAHASA SAMA ADA BAHAN DARIPADA MEDIA MASSA SEPERTI AKHBAR-AKHBAR TEMPATAN, RUJUKAN KAMUS DEWAN BAHASA DAN PUSTAKA, RUJUKAN MAJALAH TERBITAN DEWAN BAHASA DAN PUSTAKA, KOLEKSI SOALAN-SOALAN PEPERIKSAAN SPM SEBENAR ,KOLEKSI SOALAN-SOALAN PERCUBAAN NEGERI-NEGERI DI MALAYSIA. SEMOGA BAHAN-BAHAN BERKENAAN DAPAT MEMBANTU PELAJAR MENJALANKAN TUGASAN DAN SUMBER UNTUK MENDAPATKAN MAKLUMAT BAHASA. INSYA ALLAH SAYA AKAN SENTIASA BERUSAHA UNTUK MENJADIKAN BLOG INI KONDUSIF SEBAGAI MEDIA MAYA UNTUK PELAJAR BERJAYA MENGUASAI KEMAHIRAN BERBAHASA. DOAKAN SAYA SENTIASA SIHAT MENGENDALIKAN BLOG INI SEBAIK-BAIKNYA. AAMIIIIN. SAYA JUGA MENGUCAPKAN TERIMA KASIH KEPADA PENGUNJUNG MAYA YANG SENTIASA MENGUNJUNGI BLOG LAMAN BAHASA MELAYU SPM INI. KEBERADAAN ANDA MEMOTIVASI SAYA UNTUK BERBAKTI KEPADA ANAK BANGSA SERTA MEMPERKASAKAN BAHASA MELAYU SEBAGAI BAHASA KEBANGGSAAN, BAHASA JIWA BANGSA. SAYA MENGHARGAI SEKIRANYA ADA CADANGAN DARIPADA PENGUNJUNG TERUTAMA UNTUK MEMANTAP KEBERADAAN BLOG INI SEBAGAI SUMBER RUJUKAN BAHASA MELAYU.

Ahad, 23 Julai 2017

MOHON RESPON PARA PENGUNJUNG BLOG UNTUK MEMBERI PENDAPAT ATAU PANDANGAN TERHADAP BLOG LAMAN BAHASA MELAYU SPM

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada pengunjung Blog Laman Bahasa Melayu SPM.

       Untuk makluman tuan-puan, blog ini telah bersiaran hampir 16 tahun, justeru, saya mohon kepada para pengunjung blog ini untuk memberi sedikit pandangan, sama ada dalam bentuk ulasan, cadangan, terutama artikel yang saya terbitkan. Adakah bahan berkenaan membantu para pelajar dan dengan komen dan ulasan berkenaan akan membantu saya lebih fokus kepada bahan penulisan seterusnya agar nukilan di blog ini akan dapat membantu  pelajar membuat persiapan menghadapi peperiksaan SPM 2017, atau persediaan menghadapi peperiksaan akhir tahun untuk pelajar tingkatan. 4.

          Pelajar boleh ,meninggalkan ulasan melalui, bahagian ulasan di bawah artikel saya paparkan pada blog, atau melalui Chatrool, Cybox, pada blog, atau terus email kepada saya melalui alamat, mohdramsul@gmail.com, mohramsul@gmail.com, atau mohramsul@yahoo.com. Sesungguhnya, saya amat menghargai ulasan, pandangan dan apa sahaja maklumat untuk saya terus memantapkan Laman Bahasa Melayu SPM agar menjurus kepada kehendak pelajar untuk saya membantu anda Cemerlang Kertas Bahasa Melayu SPM. 

           Saya juga mengucapkan terima kasih, atas sokongan para pelajar yang sering merujuk,  dan melayari Laman Bahasa Melayu SPM ini. Sokongan anda, meningkatkan iltizam dan usaha saya untuk meneruskan penerbitan artikel atau bahan. Semoga sumbangan sekelumit ilmu ini akan membantu anda berjaya dengan cemerlang Kertas Bahasa Melayu SPM. InsyaAllah.

         

Tiada ulasan: